*001368020
*00520250613135054.0
*007cr
*007ta
*008120801s1993 no 000 u nob
*00901166cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999402003414702201
*035 $a(NO-LaBS)14925915(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)122004620
*035 $a(NO-TrBIB)940200341
*035 $a940200341-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aNersten, Bente$0(NO-TrBIB)90721997$_64953100
*24510$aEffekt av bakefett i brød med sammalt hvete$cBente Nersten, Heidi Rønnestad og Grete Skrede
*24614$aEffekt av bakefett i brød med sammalt mel
*260 $aÅs$bMATFORSK$c[1993]
*300 $a35 s.$bfig.
*4901 $aTema fra MATFORSK$v5-93
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-17
*653 $abrødbaking$_37337500
*7001 $aRønnestad, Heidi$0(NO-TrBIB)90721998$_64953200
*7001 $aSkrede, Grete$0(NO-TrBIB)90532210$_64953300
*7400 $aEffekt av bakefett i brød med sammalt mel
*830 0$aTema fra MATFORSK (trykt utg.)$x0802-3867$v5-93$w999100441394702201$_15641500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012071708058$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999402003414702202$b2021-11-14T20:14:54Z$z999402003414702202
^