
Mat og helse i skolen : en fagdidaktisk innføring
Asle Holthe og Britt Unni Wilhelmsen (red.)Bok · Bokmål · utgitt cop. 2009
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001308235 *00520230305142324.0 *007ta *008150911s2009 no 000 0 nob *00902658cam a2200517 c 4500 *015 $a0912931$2nbf *019 $bl *020 $a9788245008241$qh.$cNkr 429.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990902652114702201 *035 $a(NO-LaBS)21233135(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)090265211 *035 $a090265211-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aWS 130 *080 $a372.891 *08204$a640.7$223 *08204$a640.71$221 *08274$a372.3$qNO-OsNB$25/nor *08274$a372.82$25/nor *0830 $a071$z1$221 *0830 $a613.0433$221 *24500$aMat og helse i skolen :$ben fagdidaktisk innføring$cAsle Holthe og Britt Unni Wilhelmsen (red.) *260 $aBergen$bFagbokforl.$ccop. 2009 *300 $a323 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-07-03 *650 2$aChild Nutrition Sciences$xeducation$_58151100 *653 $amat$ahelse$askolen$adidaktikk$akosthold$abarn$aungdom$aernæring$amatvaner$akostvaner$aspisevaner$amatkultur$ainnvandrere$aidentitetbærekraftig$aøkologisk$aetisk$amåltider$alivsstil$aforbruk$ahelsefremmende$aarbeid$aundervisning$ahelselære$aernæringslære$aheimkunnskap$apedagogikk$afagdidaktikk$_58151200 *7001 $aHolthe, Asle$d1960-$0(NO-TrBIB)90780083$ered.$4edt$_12969600 *7001 $aWilhelmsen, Britt Unni$d1939-$0(NO-TrBIB)90569221$ered.$4edt$_49226700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018070307011$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Beskrivelse fra forlaget (kort)$uhttp://www.fagbokforlaget.no/?isbn=978-82-450-0824-1$qtext/html *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8245008249 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788245008241 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788245008241 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8245008249 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788245008241 *85642$3Omslagsbilde$uhttp://www.fagbokforlaget.no/download/forsider/9788245008241.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/4/9788245008241.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/4/9788245008241.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/4/9788245008241.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *961 $a215$9local *991 $avolumes *999 $aoai:nb.bibsys.no:990902652114702202$b2021-11-14T20:09:57Z$z990902652114702202 ^