*001293240
*00520160622161448.0
*007ta
*008150817s2015 no# 000 0 eng
*00901613cam a2200337 c 4500
*015 $a1525538$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257513016$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991513268514702201
*035 $a(NO-LaBS)15085590(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151326851
*035 $a151326851-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a664.02$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aAtes, Mehmet Baris$0(NO-TrBIB)15033588$4aut$_298498700
*24510$aInvestigating the effects of novel heat and high pressure processing on Listeria and Bacillus inactivation in a model food =$bInaktiveringsstudie av Listeria og Bacillus i et modellprodukt prosessert ved en ny varmebehandlingsmetode og høytrykk$cMehmet Baris Ates
*24631$aInaktiveringsstudie av Listeria og Bacillus i et modellprodukt prosessert ved en ny varmebehandlingsmetode og høytrykk
*260 $aÅs$bFaculty of Environmental Science and Technology, Department of Mathematical Sciences and Technology, Norwegian University of Life Sciences$c2015
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2015:62
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2015
*7102 $aNorges miljø- og biovitenskapelige universitet$bInstitutt for matematiske realfag og teknologi$0(NO-TrBIB)14024567$4dgg$_204468400
*830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2015:62$w990424668734702201$_13191000
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991513268514702202$b2021-11-14T20:08:31Z$z991513268514702202
^