*001289258
*00520250613135847.0
*007cr
*007ta
*008150314s1994 no 000 u nob
*00901369cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272512815
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999512502484702201
*035 $a(NO-LaBS)15005700(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)15058959x
*035 $a(NO-TrBIB)951250248
*035 $a951250248-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664.95.037
*080 $a664.951.037.5
*24500$aFryselagring av laks og laksemasse :$beffekt av antioksidanter, frysestabilisatorer og temperaturfluktuasjoner på holdbarhet$cG.T. Hansen ... [et al.]
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c1994
*300 $aVI, 84 s.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v4/1994
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-02-10
*650 7$aFisk$xFrysing$2tekord$_188303000
*653 $afiletprodukter$afarseprodukter$alakseprodukter$alagringstemperatur$aharskning$asalmo$asalar$alaks$afryseteknikk$aproduktundersøkelser$amarkedsforskning$afryselagring$aantioksidanter$aaskorbinsyre$alagring$akvalitet$_55758800
*7001 $aHansen, Gunn Tove$0(NO-TrBIB)90346282$_54186700
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v4/1994$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015021008225$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999512502484702202$b2021-11-14T20:08:17Z$z999512502484702202
^