
Hva vet du om menneskekroppen?
Emily Dodd ; illustratører Dan Crisp, Arran Lewis ; oversetter Dorthe ErichsenDodd, Emily · Bok · Bokmål · utgitt [2022]
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011888683 *00520240630022236.0 *007ta *008221019s2022 no a j 0 nob *00903231cam a2200529 c 4500 *019 $bl *020 $a9788234103377$cNkr 199.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999921896893702201 *035 $a(NO-LaBS)17181809(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0667657 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0667657 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a612$qNO-OsBA$223/nor *1001 $aDodd, Emily$d1969-$0(NO-TrBIB)1533887361380$4aut$_192379300 *24010$aWhy is blood red?$lNorsk$_192379400 *24510$aHva vet du om menneskekroppen?$cEmily Dodd ; illustratører Dan Crisp, Arran Lewis ; oversetter Dorthe Erichsen *2463 $aUtrolige fakta for nysgjerrige barn *264 1$aNesøya$bZebra AS$c[2022] *300 $a143 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *385 $a6-8 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1002$2nortarget *385 $a9-10 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget *385 $aLeselig skrift$mGruppe med spesielle behov$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1009$2nortarget *500 $aPå omslaget: Utrolige fakta for nysgjerrige barn *520 $aDette er en illustrert bok full av utrolige fakta om menneskekroppen! Boken egner seg for nysgjerrige barn og gir forståelige svar på de rareste spørsmål. Hvilket organ er størst? Hvorfor smaker sukker søtt? Hvordan kan såpe drepe bakterier? Hva vet du om menneskekroppen? har svaret på alle de utrolige og naturlige spørsmålene barn stiller om kroppen. La deg fascinere av hundrevis av spennende fakta og illustrasjoner om menneskekroppen. Sakprosa for småskoletrinnet. *5211 $aAlder: 6-11 år *5213 $aGod, leselig skrift *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2024-06-29 *650 7$aAnatomi og fysiologi$0(NO-OsBA)1143188$2bibbi$9nno$_192019600 *650 7$aAnatomi og fysiologi$0(NO-OsBA)1143188$2bibbi$9nob$_192019700 *6532 $aKroppen$9nno$_10082800 *6532 $aKroppen$9nob$_10082900 *7001 $aCrisp, Dan$0(NO-TrBIB)11058280$4ill$_192372200 *7001 $aDodd, Emily$d1969-$0(NO-TrBIB)1533887361380$iOversettelse av:$tWhy is blood red?$lEngelsk$_192379300 *7001 $aDodd, Emily$d1969-$0(NO-TrBIB)1533887361380$tWhy is blood red?$lNorsk$_192379300 *7001 $aErichsen, Dorthe E.$d1961-$0(NO-TrBIB)5011220$4trl$_10246300 *7001 $aLewis, Arran$0(NO-TrBIB)1634281489746$4ill$_192372300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2024061848012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788234103377 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/7/9788234103377.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/7/9788234103377.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/7/7/9788234103377.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920340798202202$b2022-12-03T03:21:16Z$z999920340798202202 ^