Eskimo-kostholdets betydning for dødeligheten av hjerte- og karsykdommer
Paal RøiriRøiri, Paal · Bok · Bokmål · utgitt 2005
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001180079 *00520230304110032.0 *007ta *008130530s2005 no# 000 0 nob *00901686cam a2200397 c 4500 *015 $a0505796$2nbf *019 $bl *020 $a8292644016$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990500883864702201 *035 $a(NO-LaBS)14272846(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)050088386 *035 $a050088386-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a616.1$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aRøiri, Paal$d1932-$0(NO-TrBIB)90355327$_41465000 *24510$aEskimo-kostholdets betydning for dødeligheten av hjerte- og karsykdommer$cPaal Røiri *250 $a2. utg. *260 $aOslo$bP. Røiri$c2005 *300 $a63 s.$c30 cm *500 $a"Fremlagt for Institutt for ernæringsforskning, Medisinsk fakultet, Universitetet i Oslo, den 30. oktober 2002" *500 $a"Hvilken betydning har det store inntaket av protein og mettet fett, langkjedete omega-3 fettsyrer samt det ubetydelige inntaket av karbohydrater? En dokumentasjon av at gjeldende norske kostholds-retningslinjer ikke er i pakt med foreliggende forskningsresultater, og bør revideres" *500 $a1. utg. 2002 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-09-06 *650 2$aCarbohydrates$_31672800 *650 2$aCardiovascular Diseases$xmortality$_14254600 *650 2$aFatty Acids$_10692400 *650 2$aFatty Acids, Omega-3$_23012100 *650 2$aFood habits$_14503200 *650 2$aInuits$_41465100 *7760 $tEskimo-kostholdets betydning for dødeligheten av hjerte- og karsykdommer$w990913487574702201 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011090608012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990500883864702202$b2021-11-14T19:54:38Z$z990500883864702202 ^