*0011452397 *008080429s2008 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a641.31 *100 $aRoos, Gun$uStatens institutt for forbruksforskning$_157658700 *245 $aMerking av sunn mat *300 $aS. 942 *650 $aMatvarer$2norart$_20031800 *700 $aAlm, Carina Søderblom;$uNasjonalforeningen for folkehelsen$_161643400 *700 $aChristophersen, Bjørn$uRikshospitalet, Institutt for klinisk biokjemi, Oslo : bjorn.christophersen@medisin.uio.no$_139316400 *700 $aGrini, Ida Synnøve;$uLandsforeningen for hjerte- og lungesyke$_139733200 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 118, nr. 8 (2008)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *999 $z800428109$anorart:800428109 ^