Renhold i næringsmiddelindustrien
Gundhild Sundheim ; [figurer/illustrasjoner: Ulla Dyrnes]Sundheim, Gunhild
Bok Bokmål utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*00112207 *00520230401181946.0 *007ta *008141113s1999 no# 000 0 nob *00901404cam a2200433 c 4500 *015 $a0205316$2nbf *019 $bl *020 $a8290394691$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999913942754702201 *035 $a(NO-LaBS)13483190(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)991394275 *035 $a991394275-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a338:664 *080 $a614.48 *080 $a648 *080 $a664 *08274$a363.72$qNO-OsNB$24/nor *084 $aQc 35$2ubtkl/2 *084 $aSPF$2bar *1001 $aSundheim, Gunhild$0(NO-TrBIB)90532194$_13863600 *24510$aRenhold i næringsmiddelindustrien$cGundhild Sundheim ; [figurer/illustrasjoner: Ulla Dyrnes] *260 $aÅs$bMatforsk$c1999 *300 $a104 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-06-20 *650 7$aCleaning$2agrovoc$_187554600 *650 7$aDisinfection$2agrovoc$_187529800 *650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800 *650 7$aFood industry$2agrovoc$_186672500 *650 7$aQUALITY CONTROLS$2agrovoc$_186856200 *653 $arenhold$ahaccp$ahygiene$amikrobiologi$anæringsmiddelindustri$avaskemidler$_13864000 *7001 $aDyrnes, Ulla$4ill$_13864100 *7102 $aMatforsk$0(NO-TrBIB)90122855$_12721700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018062048094$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999913942754702202$b2021-11-14T19:40:16Z$z999913942754702202 ^