*001986622
*00520250613135906.0
*007cr
*007ta
*008120622s1995 no 000 u nob d
*00901264cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999513499704702201
*035 $a(NO-LaBS)14066725(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121784975
*035 $a(NO-TrBIB)95134997x
*035 $a95134997x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a637.5.04
*080 $a637.52.03
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFM$2bar
*1001 $aHellesnes, Ivar$0(NO-TrBIB)90110357$_21036200
*24510$aVannaktivitet (aw) i spekevarer :$bkartlegging av norske produkter i 1994$cIvar Hellesnes
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1995
*300 $a20 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v2, 1995
*500 $aI tittelen: "w" i "(aw)" skal være nedsenket
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-22
*650 7$aCured meat$2agrovoc$_187272400
*650 7$aMoisture content$2agrovoc$_185630600
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aWater$2agrovoc$_187273000
*653 $avann$aspekekjøtt$_123184000
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v2, 1995$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012061208116$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999513499704702202$b2021-11-14T21:13:34Z$z999513499704702202
^