*001979101
*00520250613120439.0
*007cr
*007ta
*008120616s2004 no 000 u nob d
*00901156cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990500702234702201
*035 $a(NO-LaBS)13493732(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)050070223
*035 $a(NO-TrBIB)121732401
*035 $a050070223-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aSkjegstad, Grete$0(NO-TrBIB)97017139$_118016100
*24510$aKok-kjøl og sous vide :$bproduksjonsmetoder i storkjøkken$cGrete Skjegstad
*260 $a[Kjeller]$bHøgskolen i Akershus$c2004
*300 $a40, [7] s.
*4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 7/2004
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-16
*653 $akok-kjøl$asous$avide$astorkjøkken$ahygiene$aernæringskvalitet$anæringsmiddelhygiene$akok$akjøl$aserveringssystemer$_122595800
*7102 $aHøgskolen i Akershus$0(NO-TrBIB)90951920$_10157400
*830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 7/2004$w990102146314702201$_15121000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012053105018$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990500702234702202$b2021-11-14T21:13:00Z$z990500702234702202
^