*001975565
*00520160622154018.0
*007ta
*008100708s2004 no# 000 0 eng
*00902082cam a2200541 c 4500
*015 $a0508653$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257506060$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990424097564702201
*035 $a(NO-LaBS)15150279(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)042409756
*035 $a042409756-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a664.8.034
*080 $a664.95
*08274$a664.94$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aBirkeland, Sveinung$d1972-$0(NO-TrBIB)1007864$_51795900
*24510$aCold-smoking of Atlantic salmon (Salmo salar) :$binfluence of processing conditions and raw material characteristics on quality and yield$cSveinung Birkeland = Kaldrøyking av Atlantisk laks (Salmo salar) : betydning av prosessbetingelser og råstoff for kvalitet og utbytte / [2004]
*24631$aKaldrøyking av Atlantisk laks (Salmo salar)$bbetydning av prosessbetingelser og råstoff for kvalitet og utbytte
*260 $aÅs$bAgricultural University of Norway, Department of Animal and Aquacultural Sciences$c[2004]
*300 $a1 b. (flere pag.)$bdiagr.
*4901 $aDoctor scientiarum thesis / Agricultural University of Norway$v2004:21
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2004
*650 7$aAtlantic salmon$2agrovoc$_186679200
*650 7$aBrining$2agrovoc$_187272300
*650 7$aCarotenoids$2agrovoc$_190929400
*650 7$aColour$2agrovoc$_186816600
*650 7$aDrying$2agrovoc$_186819300
*650 7$aFish fillets$2agrovoc$_186690600
*650 7$aMoisture content$2agrovoc$_185630600
*650 7$aMuscles$2agrovoc$_186870900
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPhenolic compounds$2agrovoc$_191708800
*650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300
*650 7$aSalmo salar$2agrovoc$_186679600
*650 7$aSmoking$2agrovoc$_188437200
*650 7$aTemperature$2agrovoc$_186901200
*650 7$aTexture$2agrovoc$_187085600
*650 7$aYields$2agrovoc$_187016400
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2004:21$w998903256424702201$_14034900
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990424097564702202$b2021-11-14T21:12:38Z$z990424097564702202
^