*001961381
*00520250613140213.0
*007cr
*007ta
*008110202s1995 no 000 u nob d
*00901247cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999518197044702201
*035 $a(NO-LaBS)14556030(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)11130623x
*035 $a(NO-TrBIB)951819704
*035 $a951819704-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a338.53:637.5
*1001 $aStrøm, Bjørn$0(NO-TrBIB)90156203$_13834500
*24510$aForbrukerne og betalingsvillighet for kjøtt$cBjørn Strøm
*260 $a[Oslo]$bLandbrukets utredningskontor$c[1995]
*300 $a14, [10] bl.$bfig.
*4901 $aKortnotat / Landbrukets utredningskontor$v04-1995
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-12-09
*588 $aKatalogisert etter omslag
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aConsumer surveys$2agrovoc$_186378000
*650 7$aConsumers$2agrovoc$_186672300
*650 7$aMeat products$2agrovoc$_187174700
*650 7$aMeat$2agrovoc$_186456200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*830 0$aKortnotat (Landbrukets utredningskontor : trykt utg.)$v04-1995$w999518167214702201$_19283900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010120908124$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999518197044702202$b2021-11-14T21:10:58Z$z999518197044702202
^