*001865497
*00520250613135741.0
*007cr
*007ta
*008121017s1995 no 000 u nob d
*00901096cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8273562905
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999507151744702201
*035 $a(NO-LaBS)13792582(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)122610989
*035 $a(NO-TrBIB)950715174
*035 $a950715174-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aBirkelund, Hugo$0(NO-TrBIB)90403504$_10806900
*24510$aMarkedsmessige utfordringer for kjøttindustrien$cHugo Birkelund og Kristian Lein
*260 $aLillehammer$bØstlandsforskning$c1995
*300 $avi, 74 s., [6] bl.$bfig.
*4901 $aØF-rapport$v03/1995
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-09-03
*653 $avarehandel$akonkurranse$akjøttindustri$amarked$_112411400
*7001 $aLein, Kristian$d1960-$0(NO-TrBIB)90793329$_10521100
*830 0$aØF-rapport (trykt utg.)$x0809-1617$v03/1995$w998641803814702201$_10357400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012090308214$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999507151744702202$b2021-11-14T20:55:07Z$z999507151744702202
^