Food processing and nutrition
Arnold E. BenderInngår i serie: Food science and technology
Bender, Arnold E. Bok Engelsk utgitt 1978
Bender, Arnold E. Bok Engelsk utgitt 1978
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Logg inn for flere valg
*001864848 *00520250613170403.0 *007ta *008150401s1978 xxk 000 u eng d *00901195cam a2200373 c 4500 *019 $bl *020 $a0120864509 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)997910634534702201 *035 $a(NO-LaBS)14743281(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)791063453 *035 $a791063453-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aWA 799 *080 $a612.39 *080 $a613.295 *080 $a641.1 *080 $a664 *1001 $aBender, Arnold E.$0(NO-TrBIB)90119528$_45648100 *24510$aFood processing and nutrition$cArnold E. Bender *260 $aLondon$bAcademic Press$c1978 *300 $a243 s.$btab., diagr. *4901 $aFood science and technology *500 $aHar bibliografi. *650 2$aFood-processing industry$_85733200 *650 7$aErnæring$0(NO-TrBIB)REAL013411$2noubomn$_186282600 *650 7$aKonservering$0(NO-TrBIB)REAL009872$2noubomn$_193098800 *650 7$aNæringsfysiologi$2tekord$_188357500 *650 7$aNæringsmiddelindustri$2tekord$_185637500 *650 7$aNæringsmidler$0(NO-TrBIB)REAL005965$2noubomn$_192277600 *650 7$aNæringsstoffer$0(NO-TrBIB)REAL003748$2noubomn$_201516900 *653 $aernæring$akonservering$anæringsmidler$anæringsstoffer$_112360800 *830 0$aFood science and technology$_86409200 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:997910634534702202$b2021-11-14T20:55:05Z$z997910634534702202 ^