*001853976
*00520250613114044.0
*007cr
*007ta
*008140410s2000 no 000 u nob d
*00901202cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272514613$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990101832804702201
*035 $a(NO-LaBS)14202035(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)010183280
*035 $a(NO-TrBIB)123878004
*035 $a010183280-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1000 $aSjúrður Joensen$d1967-$0(NO-TrBIB)90786326$_14033200
*24510$aKjøling av fersk fisk :$beffekt på vekt og kvalitet$cSjúrður Joensen, Leif Akse og Nils Kr. Sørensen
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2000
*300 $a44 s.$bill.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v21/2000
*500 $aProsjektnr : 3484 og 8503
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-12-08
*653 $akjøletekninkk$_111459800
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600
*7001 $aSørensen, Nils Kr.$d1946-$0(NO-TrBIB)90345748$_28583000
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v21/2000$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012111308102$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990101832804702202$b2021-11-14T20:54:22Z$z990101832804702202
^