*001820484
*00520250613133743.0
*007cr
*007ta
*008100223s1991 no 000 u nob d
*00901130cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999107704174702201
*035 $a(NO-LaBS)13647587(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100442447
*035 $a(NO-TrBIB)910770417
*035 $a910770417-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a547.6
*080 $a641.1
*084 $aNDI.RZ$2bar
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFE$2bar
*1001 $aFærden, Kirstin$0(NO-TrBIB)90205335$_36099100
*24510$aDioksiner i næringsmidler :$boppsummering av dioksinanalyser i 1989 og 1990$cforfatter Kirstin Færden
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1991
*300 $a34, 37 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v1991:4
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-20
*653 $adioksiner$anæringsmidler$aanalyser$aNorge$aTCDD$_108704500
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v1991:4$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010012004100$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999107704174702202$b2021-11-14T20:52:12Z$z999107704174702202
^