*001812543
*00520250613134620.0
*007cr
*007ta
*008100321s1993 no 000 u nob d
*00901281cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999308925934702201
*035 $a(NO-LaBS)15195122(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100677940
*035 $a(NO-TrBIB)930892593
*035 $a930892593-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a543.92
*080 $a641.1
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFD$2bar
*1001 $aBerg, Egil Weie$0(NO-TrBIB)90660419$_103546600
*24510$aSensorisk analyse :$bringtest-rapport : kvalitets-/beskrivende-test$cEgil Weie Berg
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1993
*300 $a29 s.$bfig.
*4901 $aSNT-rapport$v4,1993
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-01
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic analysis$2agrovoc$_186856000
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$atesting$2agrovoc$_186751000
*653 $anæringsmiddelindustri$asensorikk$anæringsmidler$akvalitet$_108040500
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v4,1993$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010030100059$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999308925934702202$b2021-11-14T20:51:42Z$z999308925934702202
^