*001742709
*00520250613120817.0
*007cr
*007ta
*008120124s1990 no 000 0 nob
*00900994cam a22002417c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991123651324702201
*035 $a(NO-LaBS)15164174(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)112365132
*035 $a(NO-TrBIB)120184192
*035 $a112365132-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*24500$aLæreplan for den videregående skole$pStudieretning for håndverksog industrifag : videregående kurs I : bakerfag, konditorfag$nDel 3F
*260 $aOslo$bRådet for videregående opplæring$c1990
*300 $a55 s.
*4901 $aRVO publikasjon, Fagplan$vFVS-1990-55
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-07
*7400 $aBakerfag, konditorfag
*830 0$aRVO publikasjon (trykt utg.)$pFagplan$x0803-6594$vFVS-1990-55$w999100147364702201$_15865100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011103106013$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a60
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991123651324702202$b2021-11-14T20:46:09Z$z991123651324702202
^