*001666530
*00520230304153353.0
*007ta
*008120203s2006 no# 000 0 nob
*00901728cam a2200433 c 4500
*015 $a0614986$2nbf
*019 $bl
*020 $qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990608281024702201
*035 $a(NO-LaBS)14592570(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)060828102
*035 $a060828102-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*060 4$aWB 426
*080 $a641.5
*08274$a363.1929$qNO-OsNB$25/nor
*24503$aEt Helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold$c[hovedforfattere: Jan Alexander ... [et al.]]
*260 $aOslo$bVitenskapskomiteen for mattrygghet$c2006
*300 $a171 s.$bill.$c30 cm
*4901 $aRapport / Vitenskapskomiteen for mattrygghet
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-12-08
*650 2$aFish Products$_25144300
*650 2$aFlavoring Agents$xanalysis$_19659000
*650 2$aFood Additives$xanalysis$_19659100
*650 2$aSeafood$_38497400
*650 7$aFisk$0(NO-TrBIB)HUME08236$2humord$_273218500
*650 7$aHelse$2humord$2(NO-TrBIB)HUME03774$_234275100
*650 7$aKosthold$0(NO-TrBIB)HUME04914$2humord$_186203200
*650 7$aMat$0(NO-TrBIB)HUME04912$2humord$_186203300
*653 $akostholdsdata$afiskekonsum$anæringsstoffer$aproteiner$avitaminer$amineraler$amarine$an-3-fettsyrer$apcb$adioksiner$asmittestoffer$aalgetoksiner$asjømat$afisk$_95449200
*7102 $aVitenskapskomiteen for mattrygghet$0(NO-TrBIB)6040308$_23006100
*7760 $tEt Helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold$w990903176024702201
*830 0$aRapport (Vitenskapskomiteen for mattrygghet)$_44158500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015120808088$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990608281024702202$b2021-11-14T20:40:02Z$z990608281024702202
^