*001570172
*00520230609152834.0
*007cr
*007ta
*008150612s1998 no# 000 0 nob
*00901526cam a2200421 c 4500
*015 $a9810243$2nbf
*019 $bl
*020 $a8202170486$qib.$cNkr 238.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999819862854702201
*035 $a(NO-LaBS)630849(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100760473
*035 $a(NO-TrBIB)981986285
*035 $a981986285-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5(7)
*080 $a641.568(73)
*08274$a641.5973$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aGrant, Angela G.$0(NO-TrBIB)98055008$_85961700
*24510$aAmerika$cAngela G. Grant ; matfotografering: Foodphotography Eising ; [oversettelse: Bente-Lill og Terje Øygard]
*2461 $aAmerika$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bCappelen$c1998
*300 $a144 s.$bill.$c28 cm
*4901 $aCappelens internasjonale kjøkken
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-04-06
*653 $akokebøker$aamerikanske$_85961800
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aØygard, Bente-Lill$4trl$_12302600
*7001 $aØygard, Terje$4trl$_12302700
*830 0$aCappelens internasjonale kjøkken$_18789900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010022503005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202170486
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999819862854702202$b2021-11-14T20:31:38Z$z999819862854702202
^