*001561622
*00520230305191148.0
*007cr
*007ta
*008130126s2010 no# 000 u nob
*00901278cam a2200313 c 4500
*015 $a1112676$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788272518324$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991112572804702201
*035 $a(NO-LaBS)14118627(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)11125728x
*035 $a(NO-TrBIB)130485713
*035 $a11125728x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aEffekt av slaktestress, utblødningsgrad og rigor status ved saltetidspunkt på filetfarge, karotenoidinnhold, vitaminstatus og harskningsgrad i kaldrøykte laksefileter under lagring$cSveinung Birkeland ... [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2010
*300 $a28 s.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Nofima$v46/2010
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-12-03
*653 $aslaktestress$arigor$amortis$asalting$afiletkvalitet$arøykelaks$_85177300
*7001 $aBirkeland, Sveinung$d1972-$0(NO-TrBIB)1007864$emedarb.$_51795900
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v46/2010$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012120308054$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991112572804702202$b2021-11-14T20:31:00Z$z991112572804702202
^