*001543742
*00520250613133215.0
*007ta
*008061013s1987 no 000 u und d
*00900663cam a2200217 c 4500
*019 $bl
*020 $a8210026828
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998741425554702201
*035 $a(NO-LaBS)14650655(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)874142555
*035 $a874142555-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*084 $aPd 57s$2ubtkl/2
*24500$aKjemi ; [oversatt til bokmål og omarbeidet for norske forhold: Sven Persson]
*2461 $aBröd och bakverk - Bagerikemi$iOriginaltittel
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bTiden$cc1987
*300 $a106 s.$bill.
*4900 $aYrkeslitteratur for baker- og konditorfagene
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998741425554702202$b2021-11-14T20:29:33Z$z998741425554702202
^