*001498641
*00520250613131411.0
*007cr
*007ta
*008100413s1992 no 000 u nob
*00901287cam a2200373 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999212317254702201
*035 $a(NO-LaBS)14448875(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100807976
*035 $a(NO-TrBIB)921231725
*035 $a921231725-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a543.92
*080 $a641.1
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFD$2bar
*1001 $aWilsher, Berit$0(NO-TrBIB)90279862$_78774900
*24510$aSensorisk analyse :$bringtest-rapport : triangeltest : kvalitetstest$cBerit Wilsher
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1992
*300 $a69 s.$bfig.
*4901 $aSNT-rapport$v7,1992
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-18
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic analysis$2agrovoc$_186856000
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$atesting$2agrovoc$_186751000
*653 $asensorikk$aanalyser$_78775000
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v7,1992$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010031806116$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999212317254702202$b2021-11-14T20:25:36Z$z999212317254702202
^