*001487194
*00520250613141450.0
*007cr
*007ta
*008130626s1998 no 000 u nob
*00901397cam a2200325 c 4500
*019 $bl
*020 $a8203323014$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999818316644702201
*035 $a(NO-LaBS)17217952(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)101590571
*035 $a(NO-TrBIB)981831664
*035 $a981831664-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aPenne, Sylvi$d1947-$0(NO-TrBIB)90403167$_26700000
*245 $aArbeidsbok i norsk for hotell- og næringsmiddelfag
*24618$aArbeidsbok i norsk for HN VK1
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bAschehoug$c1998
*300 $a85 s.$bill.
*490 $aSarepta
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-07-22
*653 $anorsk$avideregående$alærebøker$_27586600
*7400 $aArbeidsbok i norsk for HN VK 1
*800 $aPenne, Sylvi, 1947-$tSarepta$w(NO-LaBS)885907(tnr)$_171701000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010061408022$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203323014
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203323010
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999818316644702202$b2021-11-14T20:24:40Z$z999818316644702202
^