*001476438
*00520250613135005.0
*007cr
*007ta
*008140722s1993 no 000 u nob d
*00901429cam a2200397 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999328188114702201
*035 $a(NO-LaBS)14668845(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)140694471
*035 $a(NO-TrBIB)932818811
*035 $a932818811-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a579.67
*080 $a614.31
*084 $aJSU$2bar
*084 $aSF$2bar
*1001 $aBredal, William$d1961-$0(NO-TrBIB)90713669$_76654100
*24510$aSalmonella i næringsmidler og miljø$cForfattere William Bredal, Gunnar Langeland
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1993
*300 $a35 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v11, 1993
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-02-10
*650 7$aEnvironment$2agrovoc$_185525500
*650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aNutrients$2agrovoc$_185743500
*650 7$aSalmonella$2agrovoc$_186875000
*653 $anæringsmiddelhygiene$asalmonella$anæringsmidler$amiljø$ahygiene$_76654200
*7001 $aLangeland, Gunnar$d1949-1996$0(NO-TrBIB)90393990$_30168100
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v11, 1993$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014021008172$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999328188114702202$b2021-11-14T20:23:43Z$z999328188114702202
^