*001472828
*00520250613133800.0
*007cr
*007ta
*008120706s1991 no 000 u nob
*00901180cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $a8259563681
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999108385774702201
*035 $a(NO-LaBS)13826142(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121880966
*035 $a(NO-TrBIB)910838577
*035 $a910838577-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a579.08
*080 $a663.1
*1001 $aMarkussen, Sidsel$0(NO-TrBIB)90336914$_50832400
*24510$aNye målemetoder innen fermentering$cSidsel Markussen og Trond Ellingsen
*260 $aTrondheim$bSINTEF, Teknisk kjemi$c1991
*300 $a18 bl.$bill.
*4901 $aSINTEF rapport$vSTF21 A91041
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-21
*650 7$aFermenteringsprosesser$2tekord$_187480900
*650 7$aMikrobiologi$xLaboratorieteknikk$2tekord$_189931100
*7001 $aEllingsen, Trond E.$0(NO-TrBIB)90078590$_35929700
*830 0$aSINTEF rapport (SINTEF. Avdeling teknisk kjemi : trykt utg.)$vSTF21 A91041$w998010806814702201$_13705800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012062108101$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999108385774702202$b2021-11-14T20:23:26Z$z999108385774702202
^