*001472608
*00520230309185556.0
*007ta
*008150312s2014 no# 000 u nob
*00901001cam a2200277 c 4500
*015 $a1508902$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788273147479$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991500602114702201
*035 $a(NO-LaBS)14556598(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)150060211
*035 $a150060211-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aMohus, Åge$d1949-$0(NO-TrBIB)90271188$4aut$_37074500
*24510$aMat og mikroorganismer :$ben studieveiledende tekst om mikrobiologi og matkvalitet$cÅge Mohus
*260 $aBodø$bUniversitetet i Nordland$c2014
*300 $aXII, 105 s.$bill.
*4901 $aUiN-notat$vnr. 2/2014
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-05-07
*830 $aUiN-notat$x1892-8064$vnr. 2/2014$w991123793114702201$_38279200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018050748295$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991500602114702202$b2021-11-14T20:23:25Z$z991500602114702202
^