*001467498
*00520250613131207.0
*007cr
*007ta
*008100305s1992 no 000 u swe
*00901339cam a2200373 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999209245734702201
*035 $a(NO-LaBS)14611167(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100531903
*035 $a(NO-TrBIB)920924573
*035 $a920924573-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664.8.035.7
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFE$2bar
*1001 $aBergsten, Christina$0(NO-TrBIB)90591747$_67409900
*24510$aInntak av sorbinsyre og benzosyre i Norge$cforfatter Christina Bergsten
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1992
*300 $a34 s.$bfig.
*4901 $aSNT-rapport$v5,1992
*500 $aSvensk tekst, sammendrag på engelsk og svensk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-05
*650 7$aBenzoic acid$2agrovoc$_189906600
*650 7$aConsumption$2agrovoc$_186855700
*650 7$aFood Additives$2agrovoc$_187378700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPreservatives$2agrovoc$_189906700
*650 7$aSorbic acid$2agrovoc$_189906800
*653 $atilsetningsstoffer$akonserveringsmidler$akosthold$_75752900
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v5,1992$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010021804028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999209245734702202$b2021-11-14T20:23:03Z$z999209245734702202
^