*001428497
*00520250613124005.0
*007cr
*007ta
*008131128s2006 no 000 u nob
*00901062cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990925302654702201
*035 $a(NO-LaBS)14012676(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)092530265
*035 $a(NO-TrBIB)113890664
*035 $a092530265-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHagen, Anna$0(NO-TrBIB)90531065$_19334400
*24510$aEvaluering av KIM - program for kompetanseutvikling i matsektoren$cAnna Hagen og Odd Bjørn Ure
*260 $aOslo$bFafo$cc2006
*300 $a24 s.
*4901 $aFafo-notat$v2006:12
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-07-18
*61027$aProgram for kompetanseutvikling i matsektoren$0(NO-TrBIB)9040799$2bare$_71661700
*7001 $aUre, Odd Bjørn$d1958-$0(NO-TrBIB)90203667$_270645800
*830 0$aFAFO-notat (trykt utg.)$x0804-5135$v2006:12$w999401601964702201$_14084200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011071808015$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990925302654702202$b2021-11-14T20:20:10Z$z990925302654702202
^