*00141061
*00520230601100653.0
*007ta
*008160405s2011 no e 00 e nob
*00901726nam a2200325 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-02-38317-6$qh.$cNkr 75.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920098094502201
*035 $a(NO-LaBS)9433447(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $anob$heng
*08204$a814.54$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aMathews, Harry$d1930-2017$0(NO-TrBIB)13044773$4aut$_20276500
*24510$aLandlig kokekunst fra det sentrale Frankrike:$bstek av utbenet, rullet, fylt lammebog (farce double)$cHarry Mathews ; oversatt av Alexander Leborg
*2461 $iOriginaltittel:$aCountry cooking in Central France :$broast boned rolled stuffed shoulder of lamb (farse double)
*260 $bFlamme forl.$c2011$aOslo
*300 $a[28] s.$c19 cm
*4901 $aF°$v111
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-04-22
*655 7$aEssay$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/81$2ntsf$_205127800
*7001 $aLeborg, Alexander$d1973-$0(NO-TrBIB)3003469$4trl$_10818400
*830 0$aF°$v111$_10641700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020042248510$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788202383176
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202383176
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/6/7/9788202383176.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/7/9788202383176.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/6/7/9788202383176.jpg$qimage/jpeg
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919836401602202$b2021-11-14T19:43:22Z$z999919836401602202
^