*001394869
*00520230329113601.0
*007ta
*008140401s1986 no 000 0 nob d
*00901194cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*020 $a8210029215$qib.$cNkr 63.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998720095484702201
*035 $a(NO-LaBS)3112998(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)872009548
*035 $a872009548-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.82$qNO-OsNB$24/nor
*24500$aGryteretter$coversatt fra tysk av Margit-Ruth Graff ; faglig bearbeidet av Marianne Almstrøm Rykke
*2461 $aEintöpfe$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bTiden$ccop. 1986
*300 $a96 s.$bill.$c21 cm
*4901 $aGodt for matvenner
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-09-27
*653 $amatlaging$aoppskrifter$amat$akokebøker$amiddager$ahovedretter$_67764900
*7001 $aGraff, Margit-Ruth$4trl$_67765000
*7001 $aRykke, Marianne Almström$d1938-$0(NO-TrBIB)90064026$ered.$_13384900
*7400 $aEintöpfe
*830 0$aGodt for matvenner$_67765100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021082348584$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998720095484702202$b2021-11-14T20:17:01Z$z998720095484702202
^