*001387720
*00520230309170037.0
*007ta
*008140911s2013 no# 000 u nob
*00901142cam a2200301 c 4500
*015 $a1414507$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788273567260$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991406099544702201
*035 $a(NO-LaBS)14978055(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)140609954
*035 $a140609954-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aVerdiskapingen i kultur- og opplevelsesnæringen i Hedmark :$bnullpunktsanalyse 2012$cPer Kristian Alnes ... [et al.]
*260 $aLillehammer$bØstlandsforskning$c2013
*300 $a124 s.$bill.
*4901 $aØF-rapport$v10/2013
*500 $aProsjektnr. : 1169
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-09-29
*653 $asysselsetting$areiseliv$akulturnæring$_67013200
*7001 $aAlnes, Per Kristian$d1966-$0(NO-TrBIB)90796121$_21513800
*830 0$aØF-rapport (trykt utg.)$x0809-1617$v10/2013$w998641803814702201$_10357400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020040107094$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991406099544702202$b2021-11-14T20:16:14Z$z991406099544702202
^