*001363676
*00520250613134142.0
*007cr
*007ta
*008120802s1986 no 000 u nob d
*00901113cam a22002891c 4500
*019 $bl
*020 $a8272903822$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999710754094702201
*035 $a(NO-LaBS)14067849(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)122016734
*035 $a(NO-TrBIB)971075409
*035 $a971075409-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a630.414.4
*080 $a630★89:630★41
*1001 $aOgner, Gunnar$d1937-$0(NO-TrBIB)90133988$_14582600
*24510$aBismak på skogsbær etter glyfosfatsprøyting
*260 $aOslo$bNLVF$c1986
*300 $a5 s.
*4901 $aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$v608
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-08-02
*653 $alandbruksprodukter$askogbruk$asprøyting$aglyfosat$askogsbær$_64502000
*830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$v608$w998220604184702201$_13934200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012072509075$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a70
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999710754094702202$b2021-11-14T20:14:36Z$z999710754094702202
^