*001316014
*00520250613113626.0
*007cr
*007ta
*008150612s2005 no 000 u nob d
*00901287cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990509610984702201
*035 $a(NO-LaBS)14425346(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)050961098
*035 $a(NO-TrBIB)121163733
*035 $a050961098-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aSelvig, Vibeke Platou$d1940-$0(NO-TrBIB)99008409$_59009300
*24510$aSpesialkost :$bkostbehandling ved sykdom$cav Vibeke Platou Selvig
*260 $a[Kjeller]$bHøgskolen i Akershus$c2005
*300 $a51 s.
*4901 $aSmåskrifter / Høgskolen i Akershus$vnr 1/2005
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-02-16
*650 2$aDiet$_10522600
*650 2$aFood$_10147000
*653 $aspesialkost$adietter$acøliaki$adiabetes$amellitus$ahjertesykdommer$akarsykdommer$amatallergi$amatvareallergi$amatintoleranse$amelkeallergi$amatvareintoleranse$aeggallergi$alaktoseredusert$akostbehandling$akost$_59009400
*7102 $aHøgskolen i Akershus$0(NO-TrBIB)90951920$_10157400
*830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 1/2005$w990102146314702201$_15121000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012021609002$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990509610984702202$b2021-11-14T20:10:43Z$z990509610984702202
^