*001289389
*00520230402074939.0
*007ta
*008161214s2016 no a 00 0 nob
*00901221nam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-316-1055-7$qib.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920204385802201
*035 $a(NO-LaBS)13673589(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $anob$heng
*08204$a641.82$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aDavies, Kim$0(NO-TrBIB)8067997$_55777700
*24500$aSushi :$bfristende og lekre oppskrifter$c[oversatt av Eirik Myhr, Dorthe Erichsen ; norsk redaksjon: Dorthe Erichsen]
*2461 $iOriginaltittel:$aEveryday sushi
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2016
*300 $a120 s.$bkol. ill.$c23 cm
*4901 $aLove food
*500 $aForfatter: Kim Davies
*500 $aForkortet utg. av 1. norske utg. 2007 med tittel: Fristende sushi
*500 $aOpptrykk av norsk utg. 2014
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-10-03
*7001 $aErichsen, Dorthe E.$d1961-$0(NO-TrBIB)5011220$4trl$4edt$_10246300
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$4trl$_10717900
*7400 $aFristende sushi
*830 0$aLove food$_12302800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020092207732$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919864499702202$b2021-11-14T20:08:17Z$z999919864499702202
^