Kaffeboka : fra bønne til kopp
The world atlas of coffee : (Originaltittel:) · James Hoffmann ; [foto/illustrasjoner: Juliette Norsworthy ... [et al.] ; oversatt av Rune R. Moen]Hoffmann, James · Bok · Bokmål · utgitt 2017
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001287818 *00520230402091705.0 *007ta *008170702s2017 no ab e 00 0 nob *00903437nam a2200457 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-442-0165-0$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920333073302201 *035 $a(NO-LaBS)10790271(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150274688 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *0411 $anob$heng *08204$a641.3373$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aHoffmann, James$0(NO-TrBIB)1499865477531$4aut$_55581300 *24510$aKaffeboka :$bfra bønne til kopp$cJames Hoffmann ; [foto/illustrasjoner: Juliette Norsworthy ... [et al.] ; oversatt av Rune R. Moen] *2461 $iOriginaltittel:$aThe world atlas of coffee :$bfrom beans to brewing *260 $a[Oslo]$bPegasus$c2017 *300 $a256 s.$bkol. ill., kart$c26 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aKaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, når produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang. Og kaffedrikkere har aldri hatt så mange muligheter og variasjoner - spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til hva de har i koppen. Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet, påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer - forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, innhøsting og også hvordan kaffen blir brygget. I land for land - fra Australia til Afrika og Sør-Amerika - går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme. For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter og smakrikdom, er dette en viktig og morsom bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-01-20 *650 7$aKaffe$0(NO-TrBIB)HUME04907$2humord$_189547100 *650 7$aKaffe$2bokbas$9nno$_192019400 *650 7$aKaffe$2bokbas$9nob$_192019500 *650 7$aKaffedyrking$0(NO-TrBIB)HUME23645$2humord$_204112800 *650 7$aKulturhistorie$2bokbas$9nno$_185550800 *650 7$aKulturhistorie$2bokbas$9nob$_185550900 *653 0$akaffe$akaffeproduksjon$akaffetradisjoner$_55581700 *7001 $aMoen, Rune R.$d1973-$0(NO-TrBIB)1453736116964$4trl$_10039200 *7001 $aNorsworthy, Juliette$0(NO-TrBIB)1499865477539$4ill$4pht$_55581800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021120748531$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/88/46/150274688/productimage_OS_f0bcfe7c6eb8d74965d61f34388fae4d4109778c.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/88/46/150274688/productimage_ORG_b572b7a40f9a0bff43e033d002412e7cb9dc3cf3.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788244201650 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/5/9788244201650.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/5/9788244201650.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/5/9788244201650.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919890289302202$b2021-11-24T03:29:21Z$z999919890289302202 ^