*001256663
*00520230308130858.0
*007cr
*007ta
*008130910s2000 no# 000 u nob
*00901749cam a2200385 c 4500
*019 $bl
*020 $a8203325459$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990006132824702201
*035 $a(NO-LaBS)14244671(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000613282
*035 $a(NO-TrBIB)112110134
*035 $a000613282-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*084 $aPd 46s$2ubtkl/2
*1001 $aPedersen, Per Inge$0(NO-TrBIB)25443$_12460800
*24510$aHotell- og næringsmiddelfag$cPer Inge Pedersen, Aage Ingjer, Susanne Stengrundet
*250 $a3. utg., bokmål
*260 $a[Oslo]$bAschehoug$c2000
*300 $a208 s.
*490 $aTall i arbeid
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-27
*653 $alærebøker$avideregående$askole$amatematikk$_12462700
*7001 $aIngjer, Aage$d1938-$0(NO-TrBIB)90812856$_33048700
*7001 $aStengrundet, Susanne$d1955-$0(NO-TrBIB)25442$_33048800
*830 $aTall i arbeid$_171846000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011032206069$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203325459
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203325459
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203325458
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/5/9788203325458.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/5/9788203325458.jpg$qimage/jpeg
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*960 $al$9LOCAL
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990006132824702202$b2021-11-14T20:04:41Z$z990006132824702202
^