*001252267
*00520250613135927.0
*007ta
*008950711s1993 no 000 u nno
*00901072cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*020 $a8275201462
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999515304614702201
*035 $a(NO-LaBS)13779885(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)951530461
*035 $a951530461-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aSaur, Ingunn Fagerås$0(NO-TrBIB)90836648$_51001300
*24510$aReinare produksjon ved Chr. Halvorsens bakeri og konditori$cIngunn Fagerås Saur
*260 $a[Fredrikstad]$bStiftelsen Østfoldforskning$c1993
*300 $a25, 2, 6, 3 s.$bill.
*4901 $aSTØ$vOR 60.93
*500 $a"Bedriftsrapport i hovudprosjektet "Renere produksjon i næringsmiddelbransjen"" - Omslaget
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-03-03
*653 $aenøk$_31787800
*830 0$aOppdragsrapport (Østfoldforskning : trykt utg.)$x0803-6659$vOR 60.93$w999110826624702201$_14746500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016030309098$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999515304614702202$b2021-11-14T20:03:46Z$z999515304614702202
^