
Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP
Cecilie Hauge Ågotnes ; med fotografier av Thor BrødreskiftÅgotnes, Cecilie Hauge · Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001247317 *00520230706060459.0 *007ta *008161208s2017 no a e 00 0 nob *00903159cam a2200433 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-419-1352-5$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920253665902201 *035 $a(NO-LaBS)10648287(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150225242 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.86$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$0(NO-TrBIB)15005054$4aut$_18437900 *24510$aKaker og desserter for sensitive mager :$blavFODMAP$cCecilie Hauge Ågotnes ; med fotografier av Thor Brødreskift *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2017 *300 $a158 s.$bkol. ill.$c24 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aHar du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste, «Hvit dame, sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2023-07-05 *650 7$aDessertar$2bokbas$9nno$_188388400 *650 7$aDesserter$2bokbas$9nob$_188388500 *650 7$aKaker$2bokbas$9nno$_185531600 *650 7$aKaker$2bokbas$9nob$_185531700 *650 7$aLavFODMAP-dietten$2bokbas$9nno$_188388800 *650 7$aLavFODMAP-dietten$2bokbas$9nob$_188388900 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBrødreskift, Thor$d1968-$0(NO-TrBIB)10069104$4ill$_10836400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2023061407007$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/42/52/150225242/productimage_OS_5e32cc08eaf933839d75a70146c7dda7ff272a1d.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/42/52/150225242/productimage_ORG_74e8f44ca01d4e077ecdc467051cda9ec6e7f178.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788241913525 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/2/9788241913525.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/2/9788241913525.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/2/9788241913525.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919909068902202$b2021-11-19T03:24:49Z$z999919909068902202 ^