
Fyr opp! : 5 steg til å bli gatas grillkonge
Kristffer Tømmerbakke, Atle PettersenTømmerbakke, Kristoffer · Bok · Bokmål · utgitt [2024] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012469035 *00520240422130028.0 *007ta *008240119s2024 no a e 0 nob *00902829cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a9788234718304$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922297872302201 *035 $a(NO-DIMO)a1125758-1165-422a-941f-b3434ae03e95 *035 $a(NO-LaBS)27118591(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0707985 *035 $a(NO-OsBAS)150475463 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0707985 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000032083 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000032083 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$hmul *08204$a641.5784$qNO-OsBA$223/nor/20240315 *1001 $aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$0(NO-TrBIB)8034910$4aut$_62199600 *24000$aFyr opp!$_290076100 *24510$aFyr opp! :$b5 steg til å bli gatas grillkonge$cKristffer Tømmerbakke, Atle Pettersen *264 1$a[Oslo]$bBonnier norsk forlag$c[2024] *300 $a153 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *500 $aPå omslaget: ViGriller *520 $a«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken! *650 7$aGrillretter$gutandørs matlaging$0(NO-OsBA)1139054$2bibbi$9nno$_191882700 *650 7$aGrillretter$gutendørs matlaging$0(NO-OsBA)1139054$2bibbi$9nob$_191882800 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aPettersen, Atle$d1989-$0(NO-TrBIB)4045104$4aut$_91789300 *7001 $aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$0(NO-TrBIB)8034910$tFyr opp!$_62199600 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000032083$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788234718304 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920504388902202$b2024-04-06T00:12:56Z$z999920504388902202 ^