*001241495
*00520250613135424.0
*007cr
*007ta
*008130326s1994 no 000 u nno
*00901504cam a2200397 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999424139624702201
*035 $a(NO-LaBS)13840406(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)10017311x
*035 $a(NO-TrBIB)942413962
*035 $a942413962-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a17
*080 $a57.08
*080 $a664
*1001 $aNygård, Berit$0(NO-TrBIB)90774973$_30382800
*24510$aModerne bioteknologi, næringsmiddel og grunnleggjande verdiar$cBerit Nygård
*260 $a[Trondheim]$bSenter for bygdeforskning$cc1994
*300 $a121 s.$bill.
*4901 $aRapport / Senter for bygdeforskning$v4/1994
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-07
*588 $aKatalogisert etter omslag
*650 7$aBiotechnology$2agrovoc$_185535400
*650 7$aEnvironmental impact$2agrovoc$_185618000
*650 7$aEthics$2agrovoc$_185566900
*650 7$aFood production$2agrovoc$_185916000
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aHuman behaviour$2agrovoc$_185592400
*650 7$aInnovation$2agrovoc$_186526300
*650 7$aValue systems$2agrovoc$_186795400
*653 $asamfunnsmessige$akonsekvenser$anæringsmidler$aproduksjon$averdier$amatvarekjeder$aholdninger$abioteknologi$aetikk$_49573800
*830 0$aRapport (Senter for bygdeforskning : trykt utg.)$x0802-8788$v4/1994$w999006635294702201$_14568000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010010704023$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999424139624702202$b2021-11-14T20:00:02Z$z999424139624702202
^