*001236376
*00520230309111544.0
*007cr
*007ta
*008140410s2011 no# 000 u nob
*00901160cam a2200313 c 4500
*015 $a1136677$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788272519154$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991148027004702201
*035 $a(NO-LaBS)14225822(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)11480270x
*035 $a(NO-TrBIB)141874562
*035 $a11480270x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aRSW-, CSW- og iskjøling av råstoff (torsk), konsekvenser for filetkvaliteten :$bforsøk 2011$cLeif Akse ... [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2011
*300 $a25 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v38/2011
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-03-05
*653 $afiletkvalitet$atorskefilet$akjøling$alagringsmetoder$_48981100
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v38/2011$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014030506006$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991148027004702202$b2021-11-14T19:59:41Z$z991148027004702202
^