Hygiene i praksis for kokker og servitører
Bjørn Tore Furset ... [et al.]Bok · Bokmål · utgitt 1995
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001216840 *00520230331141145.0 *007cr *007ta *008150928s1995 no# 000 u nob *00901824cam a2200373 c 4500 *019 $bl *020 $a8200415066 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999519902764702201 *035 $a(NO-LaBS)11592970(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092679102 *035 $a(NO-TrBIB)951990276 *035 $a951990276-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *24500$aHygiene i praksis for kokker og servitører$cBjørn Tore Furset ... [et al.] *250 $aBokmål[utg.] *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1995 *300 $a110 s.$bill. *500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1998; 3. oppl. 2001; 4. oppl. 2002; 5. oppl. 2005 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-06-20 *653 $akokker$aservitører$ahygiene$astorkjøkken$_46329400 *7001 $aFurset, Bjørn Tore$0(NO-TrBIB)90855893$_46329500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009060400075$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200415066 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200415066 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200415060 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/6/9788200415060.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/6/9788200415060.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/6/8200415066.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/6/9788200415060.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999519902764702202$b2021-11-14T19:57:52Z$z999519902764702202 ^