*001188059
*00520250613121643.0
*007ta
*008141202s2006 no 000 u nob d
*00901095cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270634107$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990618227524702201
*035 $a(NO-LaBS)4825320(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)061822752
*035 $a061822752-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aBugge, Annechen Bahr$d1966-$0(NO-TrBIB)90682829$_12273900
*24510$aJulens mat og måltider$cav Annechen Bahr Bugge
*260 $aOslo$bStatens institutt for forbruksforskning$c2006
*300 $a78 s.$bill.
*4901 $aFagrapport / Statens institutt for forbruksforskning$vnr 1-2006
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-19
*653 $ajul$amatlaging$atradisjoner$ajulemat$amatkultur$anorge$anoreg$_42475400
*7760 $tJulens mat og måltider$w990700508644702201
*830 0$aFagrapport (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x1502-6760$vnr 1-2006$w990202102484702201$_13636700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012071905075$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990618227524702202$b2021-11-14T19:55:12Z$z990618227524702202
^