*001167814
*00520250613082736.0
*007cr
*007ta
*008150302s1993 dk 000 0 mul
*00901242cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*020 $a9291202363
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999320844944702201
*035 $a(NO-LaBS)14693877(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)101206844
*035 $a(NO-TrBIB)932084494
*035 $a932084494-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*060 4$aWB 400
*080 $a613.2
*080 $a641.1
*24500$aDietetiske næringsmidler :$bforslag til nordiske retningslinjer for vurdering og regulering
*260 $aKøbenhavn$bNordisk Ministerråd$cc1993
*300 $a108 s.
*4901 $aNordiske seminar- og arbejdsrapporter$v1993:557
*500 $aPå omslaget: Næringsmidler
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-05-05
*650 2$aDietetics$xStandards$_39882300
*650 2$aScandinavia$_10164600
*653 $aernæring$anæringsmidler$adietetikk$akosthold$aregler$aeu$acodexnorden$_39882400
*830 0$aNordiske seminar- og arbejdsrapporter (trykt utg.)$x0906-3668$v1993:557$w999110453504702201$_16090000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010050505020$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999320844944702202$b2021-11-14T19:53:46Z$z999320844944702202
^