*001165503
*00520250613120541.0
*007ta
*008140325s2003 no 000 u nob
*00901108cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990420877674702201
*035 $a(NO-LaBS)14261230(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)042087767
*035 $a042087767-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aJacobsen, Eivind$d1956-$0(NO-TrBIB)90243810$_16681500
*24510$aForbrukerhensyn, helsemessig trygg mat og nytt Mattilsyn$cEivind Jacobsen
*260 $aOslo$bStatens institutt for forbruksforskning$c2003
*300 $a62 s.$bill.
*4901 $aOppdragsrapport / SIFO$vnr 11-2003
*500 $aProsjektnr : 11-2003-25
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-06-15
*650 2$aFood Handling$_13636400
*650 2$aFood poisoning$_17574000
*650 2$aNutrition Policy$_13636500
*7760 $tForbrukerhensyn, helsemessig trygg mat og nytt Mattilsyn$w990521903154702201
*830 0$aSIFO oppdragsrapport (trykt utg.)$vnr 11-2003$w990201302794702201$_12593300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011061509066$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990420877674702202$b2021-11-14T19:53:34Z$z990420877674702202
^