*001161976
*00520250613115622.0
*007cr
*007ta
*008110322s2003 no 000 u mul
*00901164cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*020 $a8214028752$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990405908794702201
*035 $a(NO-LaBS)13910868(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)040590879
*035 $a(NO-TrBIB)112070566
*035 $a040590879-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*080 $a658.624:664.95
*24500$aAutomatisert fjerning av kveis i hvitfisk filet$cJan O. Buljo ... [et al.]
*260 $aTrondheim$bSINTEF, Teknologiledelse, Produkt og produksjon$c2003
*300 $a41 bl.$bill.
*4901 $aSINTEF rapport / SINTEF, Teknologiledelse, Produkt og produksjon$vSTF38 A03230
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-09
*650 7$aFiskeforedling$xProduktutvikling$2tekord$_187598600
*7001 $aBuljo, Jan O.$0(NO-TrBIB)2042876$_39112900
*830 0$aSINTEF rapport (SINTEF. Produkt og produksjon : trykt utg.)$vSTF38 A03230$w999909060604702201$_14204100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011030908096$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990405908794702202$b2021-11-14T19:53:23Z$z990405908794702202
^