*001147198 *00520250613141621.0 *007cr *007ta *008100217s1998 no 000 0 eng *00901101cam a2200289 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999824480074702201 *035 $a(NO-LaBS)14484580(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100385109 *035 $a(NO-TrBIB)982448007 *035 $a982448007-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aChecking of UV/VIS spectrophotometers *260 $aOslo$bNordic Committee on Food Analysis$c1998 *300 $a14 s. *4901 $aNMKL procedure$vno. 7(1998) *4901 $aNT techn report$v379(1998) *500 $aUtarbeidet av: Thomas Ravn et al. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-08 *588 $aSpisstittel *7001 $aRavn, Thomas$0(NO-TrBIB)98071302$_37091900 *830 0$aNMKL procedure (engelsk : trykt utg.)$vno. 7(1998)$w999821659864702201$_13769000 *830 0$aNordtest technical report (trykt utg.)$x0283-7234$v379(1998)$w999322438864702201$_30283700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010020804033$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999824480074702202$b2021-11-14T19:52:15Z$z999824480074702202 ^