Kulinariske Stavanger: Mat for fremtiden
Inger Anita Merkesdal Hall
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011458780 *008080818s2008 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a641.3 *100 $aHall, Inger Anita Merkesdal$_129628100 *245 $aKulinariske Stavanger: Mat for fremtiden *300 $aS. 22-23 : port. *520 $aReferat av innlegg av Richard Scase, Hilde-Gunn Opsahl Sorteberg, Birhte Linddal Hansen under konferansen Food for the Future, Stavanger 2008 *600 $aLinddal Hansen, Birhte$_162024900 *600 $aScase, Richard$_162025000 *600 $aSorteberg, Hilde-Gunn Opsahl$_149262800 *650 $aMatvarer$2norart$_20031800 *650 $amatproduksjon$9nor$2norart$_128968100 *773 $tMatindustrien$gÅrg. 61, nr. 7 (2008)$x0809-8042$w(NO-LaBS)27789(tnr) *999 $z800434499$anorart:800434499 ^