Gastronomi : utstilling i Nasjonalbiblioteket 23. januar-1. oktober 2001
[redaksjon ved Per Mæleng]Mæleng, Per
Bok Bokmål utgitt 2001 Utstillingskataloger
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
*00114256 *00520230608134128.0 *007cr *007ta *008140121s2001 no# 000 0 nob *00901658cam a2200445 c 4500 *015 $a0106906$2nbf *019 $bl *020 $a8279650369$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990102215064702201 *035 $a(NO-LaBS)4638942(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)010221506 *035 $a(NO-TrBIB)101548125 *035 $a010221506-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.5 *08274$a641.509$qNO-OsNB$24/nor *084 $aCc 180$2ubtkl/2 *084 $aKd 11$2ubtkl/2 *1001 $aMæleng, Per$d1955-$0(NO-TrBIB)98035133$_14390400 *24510$aGastronomi :$butstilling i Nasjonalbiblioteket 23. januar-1. oktober 2001$c[redaksjon ved Per Mæleng] *260 $aOslo$bNasjonalbiblioteket$c2001 *300 $a61 s. *500 $aSkrevet av: Per Mæleng og Henry Notaker *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2008-12-03 *650 7$aHistorisk framstilling$0(NO-TrBIB)HUME04097$2humord$_185517600 *650 7$aKokebøker$0(NO-TrBIB)HUME00175$2humord$_289805300 *650 7$aMatlaging$0(NO-TrBIB)HUME04821$2humord$_301004900 *650 7$aMattradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04904$2humord$_381610300 *653 $agastronomi$amatvarer$_14390700 *655 7$aUtstillingskataloger$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/321$2ntsf$_204864200 *7001 $aNotaker, Henry$d1941-$0(NO-TrBIB)90098302$_14390800 *7102 $aNasjonalbiblioteket$0(NO-TrBIB)90362181$_10404400 *7112 $aGastronomi (utstilling)$0(NO-TrBIB)1013286$_14390900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008120300161$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990102215064702202$b2021-11-14T19:40:30Z$z990102215064702202 ^